上海成人高考网(www.zhenaimm.com):上海成教高升专、专升本报名、考前辅导、成绩查询、录取信息公布!

上海成人高考网

2020年成人高考高起专《英语》练习题及答案2

发布时间:2020-01-02 整编:上海成人高考网 阅读量:

【提升学历,到上海成人高考网】

2020年成人高考高起专《英语》练习题及答案2分割线
【导语】成考的英语对比自考的英语难度的话要小,只要多加练习,一步一个脚印就可以的了。这里上海成考网小编整理了2020年成人高考高起专《英语》练习题及答案2,希望对大家有所帮助。
 
1. Today is Jenny’s wedding day. She _______ to Thomas.
 
A. just has got married
 
B. has just married
 
C. was just married
 
D. has just got married
 
2. Every officer and every soldier _______ obey the rules.
 
A. had to
 
B. have to
 
C. has to
 
D. must have to
 
3. Rarely _______ so difficult a problem.
 
A. she could have faced with
 
B. could have she faced with
 
C. she could have been faced with
 
D. could she have been faced with
 
4. ______ a dog on the road, the car stopped.
 
A. Having seen
 
B. On seeing
 
C. The driver seeing
 
D. Seeing
 
5. I asked my teacher _______.
 
A. what courses should I take
 
B. should I take what courses
 
C. I should take what courses
 
D. what courses I should take
 
6. Comrade Li promised to help us and he said he would come ______.
 
A. right away
 
B. all at once
 
C. all of a sudden
 
D. all right
 
7. There aren’t many pandas ________ in the world today.
 
A. alive
 
B. living
 
C. lively
 
D. lived
 
8. Such electron tubes ________ in a radio set are also found in a TV set.
 
A. that we use
 
B. as we use
 
C. as we use them
 
D. that we use them
 
9. It _______ to me that he was jealous.
 
A. happened
 
B. took
 
C. occurred
 
D. felt
 
10. One of the requirements for a fire is that the material ______ to its burning temperature.
 
A. were heated
 
B. must be heated
 
C. is heated
 
D. be heated
 
11. Please ______ me at the station on time.
 
A. meeting
 
B. to meet
 
C. meet
 
D. met
 
12. _______ “hello”, he reached out his hand.
 
A. Said
 
B. Saying
 
C. To say
 
D. Say
 
13. People are more _______ to spend money on goods with an attractive look than those without.
 
A. attracted
 
B. tempted
 
C. persuaded
 
D. tended
 
14. It was ______ he saw the doctor coming out of the emergeney room with an expression as grave as a judge _______ he realized the seriousness of his wife’s illness.
 
A. not until…that
 
B. after…when
 
C. until…then
 
D. before…that
 
15. Please telephone me half an hour _______.
 
A. in charge
 
B. in advance
 
C. in time
 
D. in front
 
16. Both Mary and Ellen, as well as Jan, _______ studying Chinese History.
 
A. are
 
B. is
 
C. are being
 
D. is being
 
17. I’d like to _______ him to you for the job. He is a very clever and industrious boy.
 
A. refer
 
B. suggest
 
C. recommend
 
D. propose
 
18. It ______ that 200 people died and over 5,000 lost their shelters after the flood.
 
A. reported
 
B. reports
 
C. has been reported
 
D. has reported
 
19. He was asked to speak louder ______ all the other students in the classroom could hear him.
 
A. as
 
B. so as to
 
C. so that
 
D. so as
 
20. His report on the space exploration was really ________.
 
A. exciting
 
B. excited
 
C. excitement
 
D. excitedly
 
参考答案:
 
1.D 2.C 3.D 4.C 5.D 6.A 7.A 8.B 9.C 10.D
 
11.C 12.B 13.B 14.A15.B 16.A 17.C 18.C 19.C 20.A

上一篇:2020年成人高考高起专《英语》练习题及答案3

下一篇:2020年成人高考高起专《英语》练习题及答案1

2020年成人高考倒计时
距离报考时间
还有
距离考试时间
还有
报考时间:【2020年08月25日】
考试时间:【2020年10月25至10月27】
上海成人高考网微信交流群

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与资深老师进行交流、解答。

Copyright 2009-2020 版权所有 上海成考网隶属于上海成教杨家湾教学报考站 All rights reserved
声明:本站为上海成考交流信息网站,敬请考生以权威部门公布的正式信息为准

申请bt电子游戏送彩金-澳门送彩金的网站大全-优惠白菜网站送彩金-上海成人高考网